Kalendarz wydarzeń

Brak wydarzeń

Reklama

Polityka Prywatności portalu Klubowa.pl

Polityka Prywatności portalu Klubowa.pl

Niniejszy dokument prezentuje nasze stanowisko w sprawie gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach.

 

RODO

Informacja na temat celów i zasad przetwarzania danych osobowych przez Klubowa.pl Sp. z o.o.

 

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Klubowa.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Bydgoszczy przy ul. Dworcowej 81, wpisane do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000529706, numer NIP: 9671360925, REGON: 341602309

 

2. Ma Pani/Pan prawo do dostępu do swoich danych, ich poprawiania, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania danych oraz prawo przenoszenia danych. Przysługuje Pani/ Panu również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeżeli Pani/Pana dane są przetwarzane niezgodnie z wymogami prawnymi. W Polsce organem nadzorczym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

3. W przypadku przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem przez użytkowników z Portalu możemy mieć do czynienia z różnymi rodzajami podstaw prawnych przetwarzania, w zależności od kategorii danych osobowych, które przetwarzamy i celu przetwarzania. Dane przetwarzamy między innymi:
- podstawą prawną przetwarzania Twoich danych w celach marketingowych (w tym w formie Newslettera) jest Twoja dobrowolna zgoda na przetwarzanie danych, w tym na profilowanie (art. 6 ust. 1 lit a RODO).
- w celu dopasowania treści Portalu, aplikacji, i innych funkcjonalności do Twoich zainteresowań, a także wykrywania nadużyć oraz pomiarów statystycznych, i udoskonalenia usług Vailacom Sp. z o.o. (art. 6 ust. 1 lit. f RODO - uzasadniony interes administratora);
- dane osobowe osób, które korzystają z usług i wypełniają w tym celu formularz internetowy przetwarzamy, ponieważ jest to niezbędne dla celu wykonania umowy (6 ust. 1 lit. b RODO);
- niekiedy przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania pewnych danych osobowych na przykład dla celów podatkowych i rachunkowych (6 ust. 1 lit. c RODO);

 

Zwracamy się z prośbą o niepodawanie za pośrednictwem stron internetowych oraz poczty elektronicznej informacji ze szczególnych kategorii danych osobowych (takich jak informacje o rasie czy pochodzeniu etnicznym, poglądach politycznych, przekonaniach religijnych lub filozoficznych, przynależności do związków zawodowych, informacje dotyczące zdrowia fizycznego lub psychicznego, dane genetyczne, dane biometryczne, informacje o życiu seksualnym czy orientacji seksualnej oraz przeszłości kryminalnej). W przypadku podania takich informacji z jakiegokolwiek powodu, będzie to oznaczać wyraźną zgodę na zbieranie przez nas i wykorzystywanie takich informacji w sposób określony w niniejszym dokumencie lub określony w miejscu, gdzie informacje te zostały ujawnione.
Jednocześnie informujemy, że Zgoda na tle RODO to dobrowolne, konkretne, świadome i jednoznaczne okazanie woli, którym osoba, której dane dotyczą, w formie oświadczenia lub wyraźnego działania potwierdzającego, przyzwala na przetwarzanie dotyczących jej danych osobowych. RODO posługuje się pojęciem "okazania woli", takie określenie ma kluczowe znaczenie, zwłaszcza w kontekście motywu 32 preambuły RODO, gdzie wskazano że zgoda może polegać na : (1) zaznaczeniu okienka wyboru podczas przeglądania strony internetowej, (2) na wyborze ustawień technicznych do korzystania z usług społeczeństwa informacyjnego, a także na (3)innym oświadczeniu lub zachowaniu, które w danym kontekście jasno wskazuje, że osoba, której dane dotyczą, zaakceptowała zaproponowane przetwarzanie jej danych osobowych. Tak więc, kiedy dobrowolnie podajesz nam swoje dane osobowe na przykład w formie zapytania wysłanego za pomocą poczty elektronicznej, uzyskujemy Twoją zgodę na przetwarzanie podanych nam danych osobowych.

 

4. W zakresie, w jakim dane przetwarzane są na podstawie Pani/Pana odrębnej zgody, przysługuje Pani/ Panu prawo cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Pozostanie to jednak bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych, którego dokonano przed jej cofnięciem.
Wszystkim osobom, których dane dotyczą, przysługują następujące prawa:
Prawo do informacji o przetwarzaniu danych osobowych - osobie zgłaszającej takie żądanie Administrator przekazuje informację o przetwarzaniu danych osobowych, w tym przede wszystkim o celach i podstawach prawnych przetwarzania, zakresie posiadanych danych, podmiotach, którym dane osobowe są ujawniane, a także planowanym terminie ich usunięcia;

Prawo do usunięcia danych - na tej podstawie można żądać usunięcia danych, których przetwarzanie nie jest już niezbędne do realizowania żadnego z celów, dla których zostały zebrane;
Prawo sprzeciwu wobec przetwarzania danych w celach marketingowych - osoba, której dane dotyczą, może w każdym czasie sprzeciwić się przetwarzaniu danych osobowych w celach marketingowych, bez konieczności uzasadnienia takiego sprzeciwu;
Prawo wycofania zgody - jeżeli przetwarzamy Twoje dane osobowe na podstawie wyrażonej przez Ciebie zgody, w każdej chwili możesz wycofać tę zgodę - wedle własnego uznania.
W celu realizacji wskazanych wyżej praw, konieczne jest przesłanie do Administratora odpowiedniego wniosku. Wniosek taki można złożyć za pomocą poczty tradycyjnej lub elektronicznej, pisząc na adres mailowy kontakt@klubowa.pl lub drogą pocztową do siedziby spółki.

Wniosek powinien w miarę możliwości precyzyjnie wskazywać, czego dotyczy żądanie, tj. w szczególności kto składa wniosek, z którego uprawnienia z opisanych powyżej chce skorzystać osoba składająca wniosek, jakich celów przetwarzania dotyczy żądanie czy też jest po prostu wycofaniem zgody. Jeżeli Administrator nie będzie w stanie ustalić treści żądania lub zidentyfikować osoby składającej wniosek w oparciu o dokonane zgłoszenie, zwróci się do wnioskodawcy o dodatkowe informacje. Odpowiedź na zgłoszenie zostanie udzielona niezwłocznie, nie później niż w ciągu miesiąca od jego otrzymania. W razie konieczności przedłużenia tego terminu, Administrator poinformuje wnioskodawcę o przyczynach takiego przedłużenia. Odpowiedź zostanie przesłana na adres nadawcy (czy to poczty tradycyjnej czy też elektronicznej) chyba, że z treści wniosku będzie wynikało żądanie przesłania odpowiedzi w inny sposób (np. w przypadku wniosku złożonego listownie, można wnioskować o udzielenie odpowiedzi w formie elektronicznej i na odwrót).

 

5. Zabezpieczenie Twoich danych osobowych.
Klubowa.pl Sp. z o.o. stosuje odpowiednie techniczne, fizyczne i administracyjne środki zabezpieczające mające zapewnić należytą ochronę Danych osobowych Użytkownika przed ich utratą, niewłaściwym użyciem, a także przed nieupoważnionym do nich dostępem, ich ujawnieniem oraz zmianą. Wspomniane zabezpieczenia obejmują Twoje dane osobowe chronione są poprzez wielokrotne metody szyfrowania, zamknięty hasłami dostęp do baz danych oraz utrzymywanie ich w certyfikowanych serwerowniach. Hasła dostępu do konta użytkownika (nie dotyczy kont z logowaniem Facebook) są dodatkowo szyfrowane jednostronnie i nie ma możliwości ich odczytania. Hasła dostępu do konta użytkownika z logowaniem Facebook nie są zapisywane (jest to niemożliwe, gdyż logowanie odbywa się po stronie serwisu Facebook),

 

 

 

Korzystając z serwisów klubowa.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie. Administratorzy klubowa.pl zastrzegają sobie prawo do wprowadzenia zmian w Polityce Prywatności. Osoby korzystające z serwisów obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Wprowadzenie jakichkolwiek zmian nie wpływa na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych użytkowników.


W czasie korzystania z serwisów klubowa.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię, nazwisko, telefon, adres i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz poproszony o podanie pełnych danych osobowych. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynności, którą te dane dotyczyły.

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskamy dzięki serwisom klubowa.pl. Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do serwisów klubowa.pl (np. zmiany, aktualności, promocje), nie komercyjne listy (np. życzenia, informacje ogólne, o wirusach itp.), a także reklamy.

Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie przez klubowa.pl jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawienia podanych przez siebie danych.

Klubowa.pl nie ponosi żadnej odpowiedzialności w przypadku podania przez któregokolwiek z użytkowników danych nieprawdziwych lub błędnych. Nie bierze również odpowiedzialności za wykorzystywanie zasobów znajdujących się na stronach serwisów oraz za komentarze i treści umieszczane przez użytkowników.

Wszystkie materiały zawarte w serwisach (w skład których wchodzą pliki ogólnodostępne w sieci) są prezentowane w celach informacyjno-promujących włączając w to także treści multimedialne (mp3, wideo) mające na celu zachęcenia do kupna oryginalnej wersji produktu. Wykorzystywane ich w celach komercyjnych jest niezgodne z polskim prawem. Po 24h jesteś zobowiązany usunąć mp3 ze swojego komputera, w innym przypadku łamiesz prawo.

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach kubowa.pl

 

Pliki cookies

Niektóre serwisy klubowa.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internaty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji oraz gromadzenia danych statystycznych, dostosowania treści serwisu do zainteresowań uzytkownika, emisji reklam oraz prawidłowego funkcjonowania niektórych elementów serwisu. Pliki te mogą być umieszczane na Państwa urządzeniu również przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne w tym Google, Facebook.

Pliki cookies pozwalają stwierdzić, które informacje na naszej stronie są dla Państwa ciekawe, a także które kampanie reklamowe są efektywne. Dzięki nim wiemy, jaka grupa użytkowników odwiedza naszą stronę lub jest odbiorcą danej kampanii.

Mogą Państwo kontrolować cookies poprzez ustawienia swojej przeglądarki internetowej. jednak wszelkie zmiany w tych ustawieniach mogą wpłynąc na funkcjonalność naszego serwisu. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

 

Facebook

Aplikacja internetowa Klubowa.pl stworzona na serwis społecznościowy Facebook, znajdująca się pod adresem www.Klubowa.pl, należąca do firmy Klubowa.pl Sp. z o.o.

Aplikacja za zgodą użytkownika pobiera następujące informacje z konta Facebooku:
- Informacje profilowe
- Adres Email
- Informacje o zainteresowaniach

Administratorem danych osobowych jest firma Klubowa.pl Sp. z o.o.. Każdy użytkownik ma prawo do wglądu do swoich danych na koncie, ich zmieniana oraz prawo do usunięcia swoich danych poprzez usunięcie swojego konta.

 

 

 

 

 

 

Kluby i Puby

  • Przejście
  • "BEEROKRACJA"
  • #DoKoncaLata
  • Alternatywa Cafe
  • Arco
  • Arytmia
  • Aviator bar & lounge
  • Babylon
  • Backstage Studio
  • Bal
  • BANK CLUB
  • Barometr Club
  • Basen
  • BAZAR KLUB
  • Beirut Hummus & Music Bar
  • Biocultura
  • Bla Bla
  • Blue Cactus i Iguana Lounge
  • Bollywood Club & Lounge
  • Bollywood Lounge
  • Boogaloo Beach Bar
  • Boom Boom Room
  • Capitol Warsaw
  • Centralny Basen Artystyczny
  • Centralny Dom Qultury
  • Champions
  • Chmury
  • Chwila Klub
  • Club 70
  • Club Bila
  • Club Galeria
  • Club Mirage
  • Club Rock
  • Club Stereo
  • CLUB WESELE
  • COCO DE ORO
  • Coctail Bar Max & Dom Whisky
  • Coyote Night Club
  • Dekada
  • Deseo
  • Diamond Club
  • DJBAR Żurawia
  • Drugie Dno craft beer & food
  • DZiK
  • ELEMENT CLUB
  • Enklawa
  • Equilibrium
  • Escort Warsaw Prestige Poland
  • Euforia Music Club
  • Euphoria Swingers Club
  • ExplosionClub!
  • Fabryka Trzciny
  • Face Club
  • Fantom
  • Figo Fago
  • Fire 'n' Ice
  • FREEDOM CLUB.
  • Funky Jim
  • Funky Jim Nowogrodzka
  • GALERIA DAP
  • Galeria Freta
  • Galeria R.I.O.
  • GramOFF/ON
  • Gran Derbi Pub & Sport Restaurant
  • Grota
  • Hard Rock Cafe
  • Herba Thea
  • herbatnik barka
  • Hocki Klocki
  • Hybrydy
  • Hydrozagadka
  • Instytut
  • ISKRA Pole Mokotowskie
  • Jasna 1
  • Jasna 24
  • Jazz Point
  • Jedyne Wyjście
  • Jimmy Bradley's Irish Bar
  • Kaczka
  • Kafefajka Nowy Świat
  • Kafefajka Oboźna 9
  • Kamienica Brzozowa 37
  • Kawiarnia Plażowa
  • King Club
  • Kita Koguta
  • Klepsydra
  • Klinika
  • Klub 55
  • Klub Bilardowy
  • Klub Blackroom
  • Klub Extra Time
  • Klub Galeria
  • Klub HARENDA
  • Klub JAR - Reaktywacja
  • KLUB MUZYCZNY SKŁOT
  • Klub Park
  • Klub Pictures
  • klub Plac Zabaw
  • KLUB POD BLACHĄ
  • Klub Radio Roxy z Miasta
  • Klub Remont
  • Klub Wkręt
  • Klub&Pub ...że HO HO!
  • Klubo-kawiarnia Solec
  • Klubo-Restauracja Księciunio
  • Klubokawiarnia
  • Klubokawiarnia Grawitacja
  • Klubokawiarnia Kalinowe serce
  • Klubokawiarnia Leniviec
  • Klubokawiarnia Medyka
  • Klubokawiarnia Naparstek
  • Klubokawiarnia Ring the Bell
  • Kontakt
  • Kosmos Kosmos
  • Księciunio
  • LA-BA
  • La.Bas
  • Lamperia
  • Latający Sen Pszczoły
  • Latino Bar
  • LAVA Swingers Club
  • Lemon Club
  • level 27
  • Lodi Dodi
  • LOFT 44
  • Long Play
  • Lus Blus
  • Luztro
  • Luzztro
  • Łysy Pingwin
  • Makulatura
  • Mandala
  • Martha's Music Club
  • Maszynownia Cafe Bar & Club
  • Mechanik
  • Medyk
  • Mega Music Wilga
  • Mekka Klub
  • Metal Cave
  • Miasto
  • Midnight Club & Pub
  • MIDNIGHT Pub & Club
  • Molly Malone's Irish Pub
  • Mono Bar
  • Multipub pod Grubą Kaśką
  • Na Lato
  • New Orleans Gentlemen's Club
  • Niebo
  • NIEDORZECZNI 500od1500
  • niePowiem
  • No 22
  • Nova Maska Piano Art Club & Restaurant
  • NOWA JEROZOLIMA
  • Odessa Club
  • Oj!Czysta Bar&Bistro
  • Ona
  • Opera Club
  • Organza Club&Restaurant
  • Ósmy Dzień Tygodnia
  • Palladium
  • Panorama Bar & Lounge
  • Państwomiasto
  • Paparazzi
  • Pari,Pari
  • Paros
  • Patrick's Irish Pub
  • piccola italia
  • Piwiarnia Warki - Wilcza
  • Piwnica na wojtowskiej
  • Plan B
  • Platinium Club & Restaurant
  • Plażowa
  • Pływający imprezowy katamaran Cleophus James
  • Po drugiej stronie lustra
  • Podobno
  • Poland Escort Agency Warsaw
  • Polyester Cafe
  • Pomost 511
  • Pracovnia Art-club
  • Praska Metta Artystyczna
  • Proxima
  • Przychodnia Skłot
  • Pub Bolek
  • Pub Lolek
  • Pub Podwórko Cafe
  • Pub Przejście
  • Pub Tola
  • Pub/klub Ferment
  • PUFFA music club & sheesha
  • Punkt
  • Radio Luxembourg
  • Rakowiec
  • Reedycja Klub
  • Regeneracja
  • Retro music club
  • RETRO MUSIC CLUB WARSZAWA
  • River Cafe
  • Rock'n'roll
  • Room 13
  • Rotana Lounge & Sheesha Club
  • S[ZON] strefa wolnych myśli
  • Salsa Libre
  • SEMAFOR KLUB BILARDOWY
  • Sheesha Lounge
  • Showcase Club
  • Sin Gentlemen's Club
  • Sketch Nite
  • Skład Butelek
  • Sofa Restaurant & Bar
  • SOHO FACTORY
  • SomePlace Else
  • Space Club Warsaw
  • Spin City
  • Spin City - Bowling & Club
  • Spółdzielnia Dom Qltury
  • Stan Umysłu
  • Stary Młyn
  • Stodoła
  • Student
  • Studio 4Piętro
  • Studio Skandal
  • Surf Spot Music & Lifestyle
  • Sweet Club
  • Szlafrok
  • Śledź nad Wisłą
  • Tawerna 10 w skali Beauforta
  • Tawerna Gniazdo Piratów
  • Tawerna Korsarz
  • Teatr Dramatyczny- Cafe Kulturalna
  • Temat Rzeka
  • TESTOSTERON CLUB
  • The Clash
  • The Clash Restaurant & Bar
  • The Fame Music Club
  • The Pictures
  • The View Warsaw
  • Top Escort Poland
  • Top Escort Warsaw
  • Toro
  • Tutu Jazz Bar
  • Tygmont
  • VarsoVie
  • Vegas
  • VEGAS Gentlemen's Club
  • Viaduct / Inferno Pizza
  • VooDoo Club
  • W oparach absurdu
  • Warsaw Escort Agency Poland
  • Warsaw Escort Outcall
  • Warsaw Escort Poland
  • Warsaw Escort Service
  • Warsaw Escort Service Poland
  • Warsaw Gay Escort Poland
  • Warsaw Salsa Club
  • Warszawa Bar&Restauracja
  • Warszawska La Playa Music Bar
  • Warszawski Flip
  • wedate.pl
  • Wieżyca
  • Wild Club
  • WINYLOWA
  • WSDJ Studio
  • Wypieki Kultury
  • xoxo
  • You & Me Bar
  • You&Me Bar
  • Zielona Gęś
  • Zinc club
  • Znajomi Znajomych
  • Znośna Lekkość Bytu
  • Żurawia 22 Art Pub
  • Reklama

    Volfra taxi


    Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki czytaj więcej. Akceptuję